Smart Touch Klanten

BPI Services is marktleider op het gebied van innovatieve Smart Touch oplossingen in de zorg. De combinatie van excellente service, innovatie en betrouwbaarheid van zowel het product als de organisatie, maakt dat klanten voor ons kiezen. Meer dan 47 organisaties in Europa maken succesvol gebruik van deze oplossing. De Smart Touch mediawand is intensief getest en molestbestendig, water- en stofdicht. Elke Smart Touch oplossing wordt uitgevoerd met een speakerbar, webcam, gelaagd en beveiligd pantserglas, een monitor en een speciale PC. De oplossing is tevens uitgebreid getest op veiligheid, stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid. BPI Servicesis NEN 7510 (informatiebeveiliging in de zorg) gecertificeerd.

smart-touch-close-up

Veldnorm Insluitingen

Smart Touch oplossing is een beproefde oplossing, die voldoet aan de Veldnorm Insluitingen. In de Veldnorm Insluitingen is de Smart Touch oplossing onder de term ‘Mediawand’ opgenomen. De Veldnorm Insluitingen is door GGZ Nederland, TNO en ervaringsdeskundigen uit het werkveld opgesteld.

Smart Touch Klanten

De Rooyse Wissel

Geweldige service! Adequat en directe hulp

Dienst Justitiële Inrichtingen

Met de Smart Touch oplossing kan een client zijn eigen sfeer creëren. Dat de client kan kiezen, is de belangrijkste ontwikkeling. Dat iemand meer autonomie heeft over wat hij zelf wil en wat hij zelf kan, is essentieel voor het herstel.

GGZ Centraal

De Smart Touch oplossing geef de controle terug aan de patiënt. De patiënt kan bijvoorbeeld zelf bepalen of hij/zij muziek wilt luisteren etc. Dat maakt de oplossing erg mooi.

Meer dan 50 tevreden klanten

Smart Touch klanten

BPI Services is marktleider op het gebied van innovatieve Smart Touch oplossingen in de zorg. De combinatie van excellente service, innovatie en betrouwbaarheid van zowel het product als de organisatie, maakt dat klanten voor ons kiezen. Meer dan 47 organisaties in Europa maken succesvol gebruik van deze oplossing.

De Smart Touch mediawand is intensief getest en molestbestendig, water- en stofdicht. Elke Smart Touch oplossing wordt uitgevoerd met een speakerbar, webcam, gelaagd en beveiligd pantserglas, een monitor en een speciale PC. De oplossing is tevens uitgebreid getest op veiligheid, stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid. BPI Servicesis NEN 7510 (informatiebeveiliging in de zorg) gecertificeerd..

Veldnorm Insluitingen

Vlednorm Insluitingen

Smart Touch oplossing is een beproefde oplossing die voldoet aan de Veldnorm Insluitingen. In de Veldnorm Insluitingen is de Smart Touch oplossing onder de term’Mediawand’ opgenomen. De Veldnorm Insluitingen is door GGZ Nederland, TNO en ervaringsdeskundigen uit het werkveld opgesteld.