Nieuwe brochure van Smart Touch!

Bekijk hier de nieuwe brochure van Smart Touch!

Bij een nieuwe website hoort een nieuwe Smart Touch brochure! In ons vorige Smart Touch nieuwsbericht werd de nieuwe website uitgelicht en nu is onze nieuwe Smart Touch brochure aan de beurt! De huisstijl is aangepakt en alle specificaties en functionaliteiten zijn nu up-to-date. Bent u benieuwd naar de vernieuwde brochure? Lees dan verder.

De Smart Touch Oplossing

Als u niet bekend bent met de Smart Touch oplossing, dan geven wij hier een korte introductie:

De Smart Touch oplossing is een molestbestendige mediawand waarvan de toegevoegde waarde in de praktijk is gebleken bij meer dan 50 organisaties binnen de Geestelijke gezondheidszorg (GGZ), Gehandicapte Zorg (GZ) , de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Politie.

De Smart Touch oplossing is een molestbestendige touchscreen scherm die een cliënt of gedetineerde afleiding en prikkels aanbiedt. In de praktijk is bewezen dat dit Dwang & Drang en sensorische deprivatie voorkomt.

Smart Touch Brochure

Bekijk ons vernieuwde Smart Touch brochure in onderstaande slider!

Meer informatie of een demo aanvragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via onze contactgegevens: contact@bpiservices.eu of +31(0)182 – 346 088. Wij geven u graag advies en plannen met u een online demo in.

Smart Touch nieuwe brochure!

Bij een nieuwe website hoort een nieuwe Smart Touch brochure! In ons vorige Smart Touch nieuwsbericht werd de nieuwe website uitgelicht en nu is onze nieuwe Smart Touch brochure aan de beurt! De huisstijl is aangepakt en alle specificaties en functionaliteiten zijn nu up-to-date. Bent u benieuwd naar de vernieuwde brochure? Lees dan verder.

De Smart Touch Oplossing

Als u niet bekend bent met de Smart Touch oplossing, dan geven wij hier een korte introductie:

De Smart Touch oplossing is een molestbestendige mediawand waarvan de toegevoegde waarde in de praktijk is gebleken bij meer dan 50 organisaties binnen de Geestelijke gezondheidszorg (GGZ), Gehandicapte Zorg (GZ) , de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Politie.

De Smart Touch oplossing is een molestbestendige touchscreen scherm die een cliënt of gedetineerde afleiding en prikkels aanbiedt. In de praktijk is bewezen dat dit Dwang & Drang en sensorische deprivatie voorkomt.

Smart Touch Brochure

Bekijk ons vernieuwde Smart Touch brochure in onderstaande slider!

Meer informatie of een demo aanvragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via onze contactgegevens: contact@bpiservices.eu of +31(0)182 – 346 088. Wij geven u graag advies en plannen met u een online demo in.